Külső feed

Houston we have a problem

Járt a pofánk

Hirdetés

oMm szemével

From the land down under

Lewis Hamilton? Egy hisztis seggfej ...

2008.04.06. 15:55 | ommm | 28 komment

Azt hiszem, aki figyelemmel kisérte a hétvégi Bahreini GP-t az nagyon-nagyon sokat megtudhatott a versenyzők lelkivilágáról.
Massa sikeresen összevakarta magát és az egyetlen elfogadható eredményt hozta.
Sajnos két darab tévés balfaszunk fényesre nyalták a brazil seggét, csak valahogy arról a nem elhanyagolható tényről feledkeztek meg, hogy Hamilton "balesete" (erről még lesz szó) után világossá vált, hogy ő már ott pontot nem szerez, így Raikkönen is hátradőlhetett és vígan tarthatta maga mögött a mezőnyt, míg Massa (aki tényleg gyors volt) megérdemelten nyerni tud.
Így Felipe is visszanyerte önbizalmát és Raikkönen is átvehette a vezetést a világbajnoki tabellán.
Ilyen egyszerű a taktika, ami tökéletesen is működött. Raikkönen néha-néha villantott egy-egy jó kört, csak hogy lássák, tudna ő gyorsabb is lenni, de teljesen fölösleges lett volna Massát nyomni. Egy csapatban vannak, ráadásul egész jó kapcsolatban is, nem kell szívózni.
Kubica örömet okozott, jó a BMW, vezeti a konstruktőri VB-t, megérdemelten, rohadtul összeszedettek, stabil teljesítményt nyújt autó és ember egyaránt (Heidfeld ismét ott volt szépen észervétlenül).

Akitől azonban lassan de biztosan a hányinger kerülget, az Lewis Hamilton. Már tavaly sem volt annyira szimpatikus, mint ahogy kellett volna (pedig a pökhendi Alonso sem a kedvencem), amikor nagyképűen, Ron Dennis óvó karját érezve maga fölött, berobbant a Forma 1-be.
Segge alatt a csúcstechnikával, háta mögött az egész brit sajtóval és Dennissel, valamint Ecclestone-nal nem volt nehéz dolga. Gyors, kétségkívül, csak az arcból kéne viszavenni egy kicsit.
Mert mi van megint? Elborult az agyunk és nekirongyolunk Alonsónak? (Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a spanyol volt olyan hülye és a kiesést kockáztatva szándékosan visszavesz Hamilton előtt?)
Aztán az integetés, amikor VERSENYBEN előzünk? Hol van az felírva, hogy mindenkinek takarodnia kell az útból, mikor Dennis fia feltűnik a visszapillantóban. Nem vettem volna rossz néven, ha Sato kilöki, majd kivakarva a kokpitból jól szájon vágja. (Mansellel valszeg csak egyszer csinálta volna meg)
Lewis Hamilton egy elkényeztetett kis pöcs. Hogy ebben mennyire játszik szerepet az, hogy első színesbőrüként privilegizált helye van, nem tudni. Az azonban biztos, hogy ha továbbra is ilyen hisztériás köcsögként fog viselkedni, akkor magára haragítja a versenyzőtársadalmat.
Miért kell bemutatni és integetni? Sato és Fisichella (a lehetetlen Force Indiával nagyon jót ment) mivel érdemelték ki? Csakúgy, mint a másik nyálgép, Alonso mutogatását.
Kíváncsi lennék, mire lenne képes Lewis egy jóval gyengébb autóban.

Ezért a magatartásért nem lesz a szememben akkor sem nagy versenyző, ha 15 világbajnoki címet is a farkára akaszt.
Schumacher sem volt maga a szeplőtelen fogantatás, de ilyen pitiáner kis alpári mutogatásra én tőle nem emlékszem, főleg versenyben nem.
Raikkönen Massa mögött autózott, nyomában az egyre gyorsabb Kubicával, mikor Nakajima feltartotta. Na ő miért nem mutogatott a japánnak? Pedig nem a 18-asik helyért ment a harc.
Azért, mert ez VERSENY, itt VERSENYZŐK és nem elkényeztetett pubertások homokoznak.
Hamilton abszolút megérdemelte, hogy idén már másodszor kikapott Kovalainentől.
És remélem a BMW versenyzői hamarosan átveszik Lewis helyét. Akkor talán rádöbben, hogy ez a világ nem körülötte forog és bizony a magas lóról le is lehet esni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ommszem.blog.hu/api/trackback/id/tr15413705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiky944 2008.04.06. 16:43:02

Hamilton már akkor sem bírtam mikor a brit sajtó nyomta ezerrel még vmelyik kis formaautó kategóriában.A pofánvágást én megjátszottam volna,ha nem is versenben,de a verseny végén igen(itt jött volna a képbe Max,aki eldöntötte volna h helyes magatartás e pofán verni egy kis köcsöggyereket,Scheerti sztem megérezte :D).

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.04.06. 17:52:23

Tehetséges, de látszik rajta, hogy kitenyésztett versenyző. Sajnos én is azt veszem észre, amit korábban Alonsonál, egy-egy siker után hatalmas arc, mutogatás, bunkóság. Raikkönen pedig nem hülye, hogy egyszer is felvegye a kesztyűt, nem véletlenül hívják Jégembernek. Szóval nekem sem szimpatikus ez a srác már annyira mint az elején volt. Kovalainen viszont egy szerény, visszafogott, gyors versenyző..

danken 2008.04.06. 17:59:00

Alonsoval tavaly ők voltak a hisztis páros

Bartholomew 2008.04.06. 18:24:50

Egyetértek. Bennem a mai futam után alakult ki az az érzés, hogy ez a Hamilton gyerek nem viszi sokra. Lehet, hogy tehetséges, a seggében van a zabszem, de semmiféle alázat a sport iránt (bemutogat előzésnél), tisztelet a tapasztaltabbakkal szemben (Fisichella) nincsen benne. Egy sajtó által felépített és irdatlan hátszéllel bíró sztár, ha úgy tetszik, Hamilton is fotosoppolt arc, csak másképpen fotosoppolták (ld index mai címlapja:). Meg kell mondjam ugyanakkor, szerintem bőven benne van a pakliban, hogy Alonso szívatásra játszott - eleve nem volt pontszerző helyen, semmit nem veszített volna akkor sem, ha kiesik.

A másik: tudom, sok helyen sokszor volt már szó róla, de Palik egy fasz, hatalmas nagy fasz.

varga jános 2008.04.06. 18:58:05

Igazadvan Hamilton és Alonsó 2 pöcs.Hol van most a szar autóban az a körönkénti fél másodperc amit az a barom Palik meg a haverja állandóan pofázott.Jó fasszal könnyű baszni....

martong 2008.04.06. 19:06:35

hát nem volt egy eseménydús futam az fix, speciel egész jót aludtam mellette, a mutogatás annyira nem érintett meg, csinálja csak, egészségére, nem sokáig teheti már ha így fojtatja.
egyébként Palik szövegelését rém egyszerűen töröltem az életemből, a német RTL-en nézek F1-et mert ott jobb, meg mert Lauda van a boxban és nincs ennyi rohadt reklám
(pedig régen még azt hittem a németek reklámoznak a legtöbbet)

danken 2008.04.06. 19:10:01

Egyébként hajrá Kimi, érdekes ő nem integetett mikor nakajimat körözte le, pedig lett volna rá oka

CSaB · http://www.domain.hu 2008.04.06. 19:18:28

De sokat kellett várnom, hogy egy ilyen jóízűt olvassak :D

Tom 2008.04.06. 20:12:22

A német RTL-en futam közben is reklámoznak, a Klubon meg nem. Erről ennyit.
Az meg dühítő, hogy Palik meg Czollner nem látta be , hogy a versenybalesete után Hamilton azért volt Massánál 2mp-el lassabb körönként, mert agyg meg volt tankolva, holott ezt már én megmondtam pedig még a Dakaron sem indultam el:)
De legalább ha a futam unalmas lehet szórakozni a kommentátorokon én is ezt teszem:)
Csak ennyit akartam Üdv mindenkinek És nézzétek az F1-et.
Nekem azóta már nem olyan mióta schumi nincs, nem jár át az a versenyláz mikor nézem a futamokat mint anno. Azóta üres nekem a f1 és csak a megszokásból nézem.......

martong 2008.04.06. 20:15:52

a retekklubbon is reklámoznak futam közben néha
annyit meg megér, h ne Palikot hallgassam
szvsz Wéber szokott jókat kommentelni mikor beugrik

Jetiii 2008.04.06. 20:17:16

Szívemből beszéltél.

csiky944 2008.04.06. 20:19:54

én Orosz Pétert szeretném hallgatni mint F1kommentátort :D

Tommi 2008.04.06. 21:29:06

a Hamilton egy fasz...
a Czollner meg a Palik meg nem tud közvetíteni...
Tömören és röviden ennyi :D

BMW 2008.04.06. 21:31:27

Összegzés:
Palik : fasz
Czollner: fasz
Hamilton : fasz
Alonso : fasz
Teljes mértékben egyetértek a leírtakkal!Végre látom,hogy nem csak én gondolkodom így.

Hajrá BMW
Hajrá Kubica

Ottopappa 2008.04.06. 22:10:56

Egyetértek a fent leírtakkal... Kivéve a Palikos részt, mert én bírom, pont a hülye szövege miatt. Bár az tény, hogy mióta megkapta a Hungring vezetését, nagyobb lett a pofázmánya. Alonsot, mióta él, útálom. Hamilton az elején tavaly még szimpi volt, aztán fokozatosan rontotta a renoméját. Ma már gyűlölöm.

Ottopappa 2008.04.06. 22:12:27

Ja, és Ferrari forever! Bár nekem is Sumi volt A VERSENYZŐ, de mostmár Raikonnent is megszerettem, mert igazi profi.

Titi120 2008.04.06. 23:37:50

Azért az objektívitás kedvéért jegyezzük meg, hogy Hamilton futam utáni nyilatkozatában elismerte, hogy mint az Alonso elleni crashnél, mint a rajtnál ő hibázott, ellentétben Massa sepang utáni nevetséges mellébeszélésével.

Egyébként én is remélem, hogy idén Kovalainen jól el3,14csázza majd.

Szemhapkins · http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://akelta.files.wordpress.com/2007/10/1396_070826fer_2_n2. 2008.04.07. 00:18:31

Üdv mindenkinek !!
Alonso is egy kötsög de azt hittem nincs tölle kötsögebb és tessék LEWIS HAMILTON alias kötsög buzi fasz verő szerepében meg jelent Palikon néha lehet vigyorogni ahoyg bele éli magát a nyomi :D Amugy meg Raikonnen volt eddig is a kedvencem és most is az ! Ő már akkor is szopatta nyálas Alonsot amikor gokartoztak!! Ferrari mostantól tartozik kedvenceim közé amiota raikonnen ott van !! Ja és amint lehet látni az összes autosportban a finnek mindenkit meg aláznak :D

oPal 2008.04.07. 08:37:12

Idén nálam is Kubica és Kovalainen a fav, Kimi jól versenyez, hiába jégember, nekem hiányzik a versenyzés [b]látható[/b] szeretete belőle :)

...Ha lehetne wankel motor a F1be valószínűleg nagyon nézném, de ígykevésbé... (valahogy az utóbbi 4 évben kevésbé követem)

camell · http://indafoto.hu/camell 2008.04.08. 07:33:50

Palikékkal nincs semmi baj, csak nem ugyanazt a versenyt szokták közvetíteni, amit én nézek. Hogy ki milyen személyiség, azt a mutogatás tökéletesen megmutatta. Hamilton is olyan hisztis, mint Alonso.

AD5 2008.04.08. 09:33:46

MINDENKI hisztis és "kötsög" az F1ben!

a kommentelôk közül pedig mindenki
szuper sportember, hibák nélkül.
(nehéz nektek is a kamerák keresztüzében élni igaz?)

martong 2008.04.08. 10:44:49

lol, köszi az általánosítást

kkn 2008.04.11. 00:42:05

Jó lenne már a BMW-nek újra elérnie azt, amit Piquet-vel tudott.

Amúgy Schumiról azt olvastam egy újságban, hogy a cikkíró megnézte egy futam után. Amíg a többiek a partin áztatták a torkukat, meg élvezték a pia-, hostess-, hátbaveregetés-áradatot, addig gyorsan letudta a tiszteletköreit (azé' a szponzorokkal tartani kellett a jó kapcsolatot, mert élni is kell valamibő'), majd lement a boxba, ahol már várta a csapat, és mindenkinek megköszönte a hétvégét, egyenként, az utolsó lótifutiig.
Persze, az előzőkért sok újságíró fellengzősnek tartotta, de aki az utóbbiakat is tudta, az inkább visszahúzódónak.
Az, hogy a pályán mit csinált, amikor elborította az agyát a benzin, az más kérdés.
Lehet, hogy van, aki azt az írást az (X) kategóriába sorolta, de valahogyan összekovácsolták a csapatot, és ez egy nagyon módszernek tűnik.

GregS 2008.04.11. 11:17:37

Hamilton az évben először nyilatkozott korrektül. Mert most elsimerte: elbasztam ah kell mindent. Különben ugye ugyanez volt a tavalyi évadzárón, tehát feszültség alatt kisfiú még ő. ez minden bizonnyal változni fog.

Viszont: amit Gyulám csinál kommentálás címén.. én még ennyire embert nem hallottam Raikkonnen segget nyalni. ő az Isten a Szent és mindenki takarodjon az útjából mer aztán a Gyula jól felbassza az agyát..
Nem vok Raikkonnen drukker, de elismerem h korunk egyik legnagyobb pilótája, és h nagy alakja az F1-nek.
de a Gyula most nem csak odáig ment el h őt istenítette, mindeki mást orrba szájba fikázott. szinte éreztem h szurkolt h Nakajima tartsa fel Massát mert akkor lesz esélye utolérn. Ez azért gáz sztem.. OK h aki ennyi ideje ilyen szinten belefolyik egy sorba választ kedvencet, de azért a kommentátori álláshoz hozzá tartozik h pártatlanságot tettetünk nem? szal ők ketten a legalja..

ja és Rosberg 4 eva:)

2008.04.13. 18:36:26

> én Orosz Pétert szeretném hallgatni mint F1kommentátort :D

Hahaha, szerintem egyszerűen felolvasnám ezt a bejegyzést, mert ezen most könnyesre röhögtem magam. Hamilton kiesik a kavicsra, orrhang bekapcsol: TE ELKÉNYEZTETETT KIS KÖCCCSÖG, TE, STIRLING MOSS MOST FOGNÁ ÉS BETOLNÁ A MACCÁT, TEE
süti beállítások módosítása